Bulgursalat med edamamebønner og jordbær
8. september 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Jordbær i en salat smager skønt! Her er fennikel, edamamebønner, jordbær og bulgur vendt i en sødlig vaniljedressing, der giver ekstra karakter.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog bulguren i letsaltet vand, og lad den køle af. Hak mynten fint, og vend den i bulguren.
Rør rapsolie sammen med kornene fra vaniljestangen, rør eddiken i, og krydr med salt og peber.
Lad edamamebønnerne tø op. Skær jordbærrene i skiver. Del fenniklerne i både.
Varm olie op på en grillpande, og grill fennikelbådene på alle sider.
Anret bulguren i et stort fad, fordel fennikelbåde, edamamebønner og jordbærskiver ovenpå, og hæld dressingen over. Pynt med timian.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk