Bulgursalat med edamamebønner og jordbær

8. september 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Jordbær i en salat smager skønt! Her er fennikel, edamamebønner, jordbær og bulgur vendt i en sødlig vaniljedressing, der giver ekstra karakter.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog bulguren i letsaltet vand, og lad den køle af. Hak mynten fint, og vend den i bulguren.
Rør rapsolie sammen med kornene fra vaniljestangen, rør eddiken i, og krydr med salt og peber.
Lad edamamebønnerne tø op. Skær jordbærrene i skiver. Del fenniklerne i både.
Varm olie op på en grillpande, og grill fennikelbådene på alle sider.
Anret bulguren i et stort fad, fordel fennikelbåde, edamamebønner og jordbærskiver ovenpå, og hæld dressingen over. Pynt med timian.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar