Bulgursalat med broccoli og sprød kylling

1. juli 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Forkæl kyllingen med en sprød panering, der giver salaten ekstra knas og fylde.

Ingredienser

Sådan gør du

Tilbered bulguren efter anvisningen på emballagen.
Skyl broccolien, og skær den i mindre buketter. Kog broccolibuketterne i en gryde med vand i ca. 4 minutter, til de er sprødmøre og smukt grønne. Tilsæt ærterne de sidste 2 minutter af kogetiden. Afdryp det hele i en sigte. Skyl og tør feldsalaten.
Pres al saften af citronen i en stor skål. Tilsæt honning og olie, og krydr med salt og peber. Vend dressingen sammen med bulgur, broccoli, ærter og salat i skålen.
Skær kyllingebrystfileterne igennem på den flade led, så du får 4 tynde stykker i alt. Bland mel, paprika, salt og peber sammen i en dyb tallerken, og vend kyllingestykkerne i melblandingen.
Slå ægget ud i en anden dyb tallerken, pisk det sammen med en gaffel, og vend de melede kyllingestykker heri. Hæld rasp i en tredje dyb tallerken, og vend til sidst kyllingestykkerne i raspen, så de er helt dækkede.
Steg de panerede kyllingestykker i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side afhængig af tykkelsen. Tag dem af panden, når de er gyldne, sprøde og gennemstegte, og krydr med salt og peber.
Rist pinjekernerne let gyldne på en varm og tør pande.
Anret bulgursalaten i 4 skåle, top med sprød kylling skåret i skiver, og drys med ristede pinjekerner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar