Bulgursalat med asparges og skinke

6. juli 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Smuk og mættende salat, der også egner sig til at tage med på picnictur i det grønne.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog bulguren efter anvisningen på emballagen.
Skyl forårsløgene, og hak dem fint. Pil hvidløget, og hak det fint. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og kassér dem. Skær aspargesene i tynde, skrå skiver. Skyl chilien, og hak den fint. Skyl og hak persillen. Skyl og slyng salaten, og del den i blade
Vend asparges og chili sammen med halvdelen af citronsaften og olien i en skål.
Vend bulgur sammen med resten af citronsaften og olien i en skål, og tilsæt eddike, hvidløg, persille, salt og peber.
Anret salatbladene på 4 tallerkener eller et stort fad, og top med bulgur og asparges. Drys med græskarkerner, og top med mindre skiver af skinke. Servér med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar