Budgetvenlig mazarinkage

9. februar 2023 af .

Foto: Maria Fabricius Tegner

Spar på marcipan og mandler ved at bruge mandelessens i stedet for, og brug olie i stedet for smør. På den måde kan du skyde genvej til en billigere udgave af den saftige mazarinkage, som smager lige så godt som den originale.

Ingredienser

Udstyr

1 firkantet form, ca. 22x30 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Pisk æg og sukker luftigt. Rør olie og mandelessens i.
Bland mel og bagepulver, og si det i dejen skiftevis med, at mælken røres i.
Hæld dejen i en form, der er penslet med olie, og bag kagen i ovnen i ca. 20 minutter.
Si flormelis og kakaopulver sammen. Rør vand i lidt ad gangen, til glasurens konsistens er som ønsket, og overtræk den afkølede kage.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar