Budgetvenlig mazarinkage
9. februar 2023
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Fabricius Tegner
Spar på marcipan og mandler ved at bruge mandelessens i stedet for, og brug olie i stedet for smør. På den måde kan du skyde genvej til en billigere udgave af den saftige mazarinkage, som smager lige så godt som den originale.
Ingredienser
Udstyr
1 firkantet form, ca. 22x30 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Pisk æg og sukker luftigt. Rør olie og mandelessens i.
Bland mel og bagepulver, og si det i dejen skiftevis med, at mælken røres i.
Hæld dejen i en form, der er penslet med olie, og bag kagen i ovnen i ca. 20 minutter.
Si flormelis og kakaopulver sammen. Rør vand i lidt ad gangen, til glasurens konsistens er som ønsket, og overtræk den afkølede kage.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk