Brydebrød med chiafrø og hasselnødder

11. februar 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Form dejen som boller, og læg dem tæt sammen i en bageform. Så får du et fint brydebrød, du kan servere som tilbehør til de fleste retter.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet, og tilsæt chiafrø, hasselnøddeflager og salt.
Hæld de 2 slags mel i under omrøring. Ælt dejen i ca. 5 minutter på en røremaskine.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og skær ca. 20 boller ud med en kniv.
Sæt dem tæt sammen i en bageform, og stil den på en bageplade beklædt med bagepapir.
Lad brødet hæve tildækket i 15-30 minutter.
Bag brødet i ovnen ved 220° i ca. 15 minutter, til det er gyldent og gennembagt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar