Brydebrød med chiafrø og hasselnødder
11. februar 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Form dejen som boller, og læg dem tæt sammen i en bageform. Så får du et fint brydebrød, du kan servere som tilbehør til de fleste retter.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør gæren ud i vandet, og tilsæt chiafrø, hasselnøddeflager og salt.
Hæld de 2 slags mel i under omrøring. Ælt dejen i ca. 5 minutter på en røremaskine.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og skær ca. 20 boller ud med en kniv.
Sæt dem tæt sammen i en bageform, og stil den på en bageplade beklædt med bagepapir.
Lad brødet hæve tildækket i 15-30 minutter.
Bag brødet i ovnen ved 220° i ca. 15 minutter, til det er gyldent og gennembagt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk