Brydeboller med kokos og citron
26. november 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De søde kokosboller bliver dejligt bløde og lækre, når de bages sammen i en springform.
Bemærk
Hævetid i alt: 1,5 time.
Ingredienser
Udstyr
1 springform, 25 cm i diameter
Sådan gør du
Rør gæren ud i lunt vand.
Riv skallen af citronen, og pres saften.
Tilsæt yoghurt, kokosolie, citronskal, citronsaft, honning og kokosmel. Rør dejen godt sammen, og rør melet i lidt ad gangen. Dejen må gerne være klistret.
Dæk skålen med husholdningsfilm, og lad den hvile 1 time.
Sæt 10 boller med skeer i en stor smurt springform, så de kan vokse sammen. Lad dem hæve i 30 minutter.
Drys med lidt kokosmel, og bag bollerne ved 210° i ca. 20 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk