Brydeboller med kokos og citron

26. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

De søde kokosboller bliver dejligt bløde og lækre, når de bages sammen i en springform.

Bemærk
Hævetid i alt: 1,5 time.

Ingredienser

Udstyr

1 springform, 25 cm i diameter

Sådan gør du

Rør gæren ud i lunt vand.
Riv skallen af citronen, og pres saften.
Tilsæt yoghurt, kokosolie, citronskal, citronsaft, honning og kokosmel. Rør dejen godt sammen, og rør melet i lidt ad gangen. Dejen må gerne være klistret.
Dæk skålen med husholdningsfilm, og lad den hvile 1 time.
Sæt 10 boller med skeer i en stor smurt springform, så de kan vokse sammen. Lad dem hæve i 30 minutter.
Drys med lidt kokosmel, og bag bollerne ved 210° i ca. 20 minutter, til de er gyldne og gennembagte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar