Brydeboller med kærnemælkssmør
Foto: Annonce
Send fadet rundt, og del de bløde boller med dem, du bedst kan lide. Det rette drys Maldon flagesalt på toppen og det rørte kærnemælkssmør gør hele forskellen.
De dur på alle tidspunkter af døgnet, fx til den lille sult, til fødselsdagen eller som tilbehør til aftensmaden. Og når du drysser med lidt flagesalt, giver du brydebollerne et kært knas og ekstra god smag.
Se trin for trin, hvordan du gør
Det bedste drys
Maldon flagesalt er havsalt, der fra naturens side er formet i ultratynde, pyramideformede krystaller. Saltet er blevet handhøstet i kystbyen Maldon i England gennem fire generationer. Det gode håndværk kombineret med saltets naturlige form er årsagen til, at Maldon flagesalt har vundet flere priser og er det foretrukne salt blandt kokke og madentusiaster.
Ingredienser
Sådan gør du
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk