Annonce

Brydeboller med kærnemælkssmør

Brydeboller med kærnemælkssmør
0-30 min.

(1)

May 20, 2019 af AnnonceFoto: ANNONCE

Send fadet rundt, og del de bløde boller med dem, du bedst kan lide. Det rette drys Maldon flagesalt på toppen og det rørte kærnemælkssmør gør hele forskellen. 

De dur på alle tidspunkter af døgnet, fx til den lille sult, til fødselsdagen eller som tilbehør til aftensmaden. Og når du drysser med lidt flagesalt, giver du brydebollerne et kært knas og ekstra god smag.

Se trin for trin, hvordan du gør


Det bedste drys
Maldon flagesalt er havsalt, der fra naturens side er formet i ultratynde, pyramideformede krystaller. Saltet er blevet handhøstet i kystbyen Maldon i England gennem fire generationer. Det gode håndværk kombineret med saltets naturlige form er årsagen til, at Maldon flagesalt har vundet flere priser og er det foretrukne salt blandt kokke og madentusiaster.

Bemærk:Hævetid: I alt 1 time.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'