Annonce

Brydeboller med kærnemælkssmør

20. maj 2019 af Annonce.

Foto: Annonce

Bemærk
Hævetid: I alt 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet i en stor skål. Tilsæt kærnemælk, Maldon <br /> flagesalt og sukker.
Smelt smørret, og rør det i gærblandingen sammen med ægget.
Rør og ælt melet i, til dejen er glat og elastisk. Lad den hæve lunt og tildækket i 30 minutter.
Ælt dejen igennem, og tril den til 12 boller. Fordel bollerne i 1 eller 2 ovnfaste fade, alt efter størrelse, med ½ cm’s afstand. Lad bollerne efterhæve tildækket i 30 minutter.
Forvarm ovnen til 200°. Pensl bollerne med sammenpisket æg, og drys med Maldon flagesalt. Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, til de er flot gyldne og gennembagte.
Pisk smørret let og luftigt. Rør forsigtigt kærnemælk i lidt ad gangen. Tilsæt Maldon flagesalt, og servér kærnemælkssmørret til de nybagte brydeboller.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar