Bruschetta med tomater og sardiner

2. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Denne lille brødhapser, bruschettaen, er en lækker snack eller en fin forret. Spar ikke på hverken hvidløg, tomater eller sardiner.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist brødskiverne i lidt olie på en pande på begge sider, til de er gyldne og sprøde.
Pil løget, og hak det fint. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.
Bland løg og tomater med finthakket basilikum, salt, peber og olivenolie.
Gnid det ristede brød med et overskåret hvidløgsfed.
Fordel tomat-toppingen oven på brødskiverne, pynt med sardiner og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar