Bruschetta med tomater og sardiner
2. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Denne lille brødhapser, bruschettaen, er en lækker snack eller en fin forret. Spar ikke på hverken hvidløg, tomater eller sardiner.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist brødskiverne i lidt olie på en pande på begge sider, til de er gyldne og sprøde.
Pil løget, og hak det fint. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.
Bland løg og tomater med finthakket basilikum, salt, peber og olivenolie.
Gnid det ristede brød med et overskåret hvidløgsfed.
Fordel tomat-toppingen oven på brødskiverne, pynt med sardiner og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk