Bruschetta med tomater og sardiner

Denne lille brødhapser, bruschettaen, er en lækker snack eller en fin forret. Spar ikke på hverken hvidløg, tomater eller sardiner.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist brødskiverne i lidt olie på en pande på begge sider, til de er gyldne og sprøde.
Pil løget, og hak det fint. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.
Bland løg og tomater med finthakket basilikum, salt, peber og olivenolie.
Gnid det ristede brød med et overskåret hvidløgsfed.
Fordel tomat-toppingen oven på brødskiverne, pynt med sardiner og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
2. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar