Bruschetta med tomater og grillet peberfrugt
13. oktober 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Bruschetta betyder på italiensk groft oversat "stege over kul", så hvorfor ikke lave disse populære antipasti på grill i løbet af grillsæsonen? Denne variant er med grillet peberfrugt, der tilføjer en masse sødme, friske sprøde tomater og selvfølgelig hvidløg.
Ingredienser
Sådan gør du
Grill peberfrugten, til skindet er mørkt og bobler op.
Afkøl peberfrugten, træk skindet af den, fjern kernehuset, og skær kødet i store strimler.
Skær tomaterne i skiver.
Pensl brødskiver med presset hvidløg blandet i olivenolie, og grill dem på begge sider.
Anret tomatskiver og grillet peber oven på brødskiverne.
Drys bruschettaer med parmesan og lidt hakket persille, krydr dem med salt og peber, og servér.
Tip!
Prøv også at smøre de grillede skiver brød med et lag oliventapenade, og top eventuelt med basilikumblade, hvis du skal have en lynhurtig snack klar.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk