Bruschetta med tomater og grillet peberfrugt

Bruschetta betyder på italiensk groft oversat "stege over kul", så hvorfor ikke lave disse populære antipasti på grill i løbet af grillsæsonen? Denne variant er med grillet peberfrugt, der tilføjer en masse sødme, friske sprøde tomater og selvfølgelig hvidløg.

Ingredienser

Sådan gør du

Grill peberfrugten, til skindet er mørkt og bobler op.
Afkøl peberfrugten, træk skindet af den, fjern kernehuset, og skær kødet i store strimler.
Skær tomaterne i skiver.
Pensl brødskiver med presset hvidløg blandet i olivenolie, og grill dem på begge sider.
Anret tomatskiver og grillet peber oven på brødskiverne.
Drys bruschettaer med parmesan og lidt hakket persille, krydr dem med salt og peber, og servér.

Tip!

Prøv også at smøre de grillede skiver brød med et lag oliventapenade, og top eventuelt med basilikumblade, hvis du skal have en lynhurtig snack klar.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
13. oktober 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar