Bruschetta med smørristede kantareller

27. august 2018 af .

Foto: Line Falck

Bruschetta er den perfekte snack eller lette forret, og med cremet kantarelfyld på toppen, er der faktisk ikke behov for ret meget andet.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt smørret på en varm pande, og steg brødet gyldent på begge sider. Læg brødet på en rist.
Rens kantarellerne.
Brun smørret på panden, og rist kantarellerne godt af. Krydr med salt og peber.
Hæld fløde i, og kog op. Tag panden fra varmen.
Anret kantarellerne på brødene, og drys med skyllet, finthakket persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar