Bruschetta med smørristede kantareller
27. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Line Falck
Bruschetta er den perfekte snack eller lette forret, og med cremet kantarelfyld på toppen, er der faktisk ikke behov for ret meget andet.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt smørret på en varm pande, og steg brødet gyldent på begge sider. Læg brødet på en rist.
Rens kantarellerne.
Brun smørret på panden, og rist kantarellerne godt af. Krydr med salt og peber.
Hæld fløde i, og kog op. Tag panden fra varmen.
Anret kantarellerne på brødene, og drys med skyllet, finthakket persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Vores bedste bruschetta-opskrift med tomat.