Bruschetta med skinke og oliventapenade
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Disse lækre bruschetta består af sprøde skiver brød toppet med oliventapenade og parmaskinke. Det er både en god forret eller et dejligt indslag på tapasbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern stenene fra de sorte oliven.
Blend oliven, pillet hvidløg og olivenolie til en let, lind masse – brug gerne en stavblender. Smag til med salt.
Skær brødet i lange skiver på skrå, så der bliver mindst 2 pr. person Smør brødskiverne med oliventapenade i et tyndt lag.
Skyl og tør salaten, vend den med olivenolie, og fordel den på brødskiverne. Læg en halv skive parmaskinke oven på hver brødskive.
Drys pinjekerner over brødskiverne, og afslut med peberfrugt skåret i meget smalle strimler og et drys salt og peber.
Tip!
Du kan blende oliventapenaden et par dage før, den skal bruges, og opbevare den i køleskabet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk