Bruschetta med rørt lakserillette
Lakserilletten kan røres i god tid, så bruschettaerne hurtigt kan anrettes, når gæsterne ankommer.

0-30 min.
(2)
31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
stk.
Røget lakserillette
- varmrøget laks
- 200 g
- flødeost naturel
- 100 g
- peber (fx rosenpeber)
- 1 tsk.
- usprøjtede limefrugter
- 2
- purløg
- 1 bundter
Til servering
- brød (fx. durumbrød)
- 6 skiver
Sådan gør du
Røget lakserillette
Fjern skindet fra laksen, og del kødet i mindre stykker. Rør det sammen med flødeost og peber.
Skyl og riv skallen af den ene limefrugt. Pres saften fra begge limefrugter.
Rør limeskal og -saft i lakserilletten sammen med fintklippet purløg.
Mos det hele godt sammen med en gaffel.
Servering
Rist brødet, og smør det med et tykt lag rillette.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Klassisk opskrift på lakserilette til forret
Powered by Froala Editor