Bruschetta med rørt lakserillette
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Lakserilletten kan røres i god tid, så bruschettaerne hurtigt kan anrettes, når gæsterne ankommer.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern skindet fra laksen, og del kødet i mindre stykker. Rør det sammen med flødeost og peber.
Skyl og riv skallen af den ene limefrugt. Pres saften fra begge limefrugter.
Rør limeskal og -saft i lakserilletten sammen med fintklippet purløg.
Mos det hele godt sammen med en gaffel.
Rist brødet, og smør det med et tykt lag rillette.
Tip!
Hvis du bruger hvidløgsflødeost, får lakserilletten en mere pikant smag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på lakserilette til forret
Powered by Froala Editor