Bruschetta med rørt lakserillette

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Lakserilletten kan røres i god tid, så bruschettaerne hurtigt kan anrettes, når gæsterne ankommer.

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern skindet fra laksen, og del kødet i mindre stykker. Rør det sammen med flødeost og peber.
Skyl og riv skallen af den ene limefrugt. Pres saften fra begge limefrugter.
Rør limeskal og -saft i lakserilletten sammen med fintklippet purløg.
Mos det hele godt sammen med en gaffel.
Rist brødet, og smør det med et tykt lag rillette.

Tip!

Hvis du bruger hvidløgsflødeost, får lakserilletten en mere pikant smag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar