Bruschetta med rørt lakserillette

Lakserilletten kan røres i god tid, så bruschettaerne hurtigt kan anrettes, når gæsterne ankommer.

Bruschetta med rørt lakserillette
0-30 min.

(2)

31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

stk.

Røget lakserillette

varmrøget laks
200 g
flødeost naturel
100 g
peber (fx rosenpeber)
1 tsk.
usprøjtede limefrugter
2
purløg
1 bundter

Til servering

brød (fx. durumbrød)
6 skiver

Sådan gør du

Røget lakserillette

Fjern skindet fra laksen, og del kødet i mindre stykker. Rør det sammen med flødeost og peber.
Skyl og riv skallen af den ene limefrugt. Pres saften fra begge limefrugter.
Rør limeskal og -saft i lakserilletten sammen med fintklippet purløg.
Mos det hele godt sammen med en gaffel.

Servering

Rist brødet, og smør det med et tykt lag rillette.

Tip!

Hvis du bruger hvidløgsflødeost, får lakserilletten en mere pikant smag.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'