Bruschetta med røget ørred
30. december 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Ørred smager fantastisk og er meget billigere end laks. Perfekt til en lille snack eller forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær evt. brødene over. Gnid dem med lidt olie, og grill eller rist dem sprøde. Gnid de sprøde brød med lidt hvidløg.
Rør ørred sammen med cremefraiche i en skål, og smag til med fintrevet citronskal, citronsaft, salt og peber.
Fordel ørred på ristet brød, top med plukkede krydderurter, strimler af citronskal og små stykker citron til at dryppe over. Servér straks.
Tip!
Friske krydderurter er dyre, så nøjes evt. med den ene slags.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk