Bruschetta med parmaskinke og gedeost
6. juli 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Disse små sprøde brødskiver med gedeost og parmaskinke er så lækre, at man har lyst til at springe frokosten over og spise dem alle sammen. Det kan man selvfølgelig godt, men de passer endnu bedre som en lille snack før maden eller som en del af tapasbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Skær baguetten i tynde skiver.
Skær gedeosten i tynde skiver, og fordel skiverne på brødskiverne.
Bag brødskiverne med ost i ovnen i 4 minutter.
Hak valnødderne groft, og skær dadlerne i mindre stykker.
Drys nødder og dadler over brødskiverne, og bag dem i yderligere 4 minutter.
Dryp honning og balsamicoglaze over brødskiverne, og fordel parmaskinke på toppen. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk