Bruschetta med jordbær

6. oktober 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

De fleste tænker nok på tomater og basilikum, når de tænker på bruschetta. Men i den her søde version spiller jordbær og mynte hovedrollerne. Perfekt sammen med en kop sort kaffe.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær baguetten i skiver.
Bland smør, sukker, kanel og kardemomme, og smør begge sider af brødskiverne med smørret.
Steg brødskiverne i 2 minutter på hver side på en varm pande.
Pisk fløden luftig, og vend den sammen med flødeosten. Pisk cremen tyk og jævn, og smør et tykt lag på hver brødskive.
Rens jordbærrene, og skær dem i skiver. Fordel dem på toppen af brødet.
Drys flormelis over hver brødskive, og pynt dem med friske mynteblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar