Bruschetta med hytteost og blåbær

7. august 2023 af .

Foto: Helena Priem

De sprøde bruschettaer kan serveres til brunch, som appetizer eller som en delikat eftermiddagssnack.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist brødskiverne på begge sider.
Krydr hytteosten med salt og peber, og smør det på brødene. Top med blåbær, og dryp med flydende honning.
Hak pistacienødderne groft, og drys dem over. Pynt med frisk citronmelisse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar