Bruschetta med grillet squash og pesto
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Bruschetta er både en dejlig snack og forret, og fyldet kan varieres på utallige måder. Her serveres de med squash og basilikumpesto.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl squashen, og skær den i aflange skiver. Pensl skiverne med halvdelen af olien, og steg dem på en rygende varm pande eller havegrill. Krydr med salt og peber.
Riv parmesanen. Blend alle ingredienserne til en fin masse i en minihakker eller med en stavblender, og tilsæt evt. lidt vand.
Forvarm ovnen til 190°. Skær flutet i tynde skiver, og fordel skiverne på en bagerist. Dryp dem med den anden halvdel olie, og bag dem i ovnen i ca. 5 minutter.
Tag risten ud af ovnen, og smør brødene med pesto. Læg et stykke grillet squash på hvert brød, og sæt dem tilbage i ovnen i ca. 3 minutter.
Knus evt. rosa peber let, eller drys dem hele over de lune brød.
Tip!
Brug to squash, hvis de er små. Du kan også prøve med en aubergine i tynde skiver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk