Bruschetta med grillede grøntsager, skinke og burrata
2. juni 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Vil du tage bruschettaerne med på tur, så vent med at toppe brødene med fyld, til du sidder på tæppet i parken.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl peberfrugten, og skær den i strimler. Pil løgene, og skær dem i både. Skyl squash og aubergine, og skær begge dele i aflange skiver.
Dryp grøntsagerne med olie, og grill dem på en varm grill eller grillpande i ca. 10 minutter, til de får lidt farve. Krydr med salt og peber.
Skær brødskiverne i halve, dryp dem med olie, og krydr med salt.
Giv brødene en hurtig tur på grillen eller grillpanden, til de er sprøde, gyldne og med smukke grillstriber. Gnid straks brødene med pillet hvidløg.
Skyl tomaterne, og riv dem groft.
Anret brødene på et stort fad, top med revne tomater og grillede grøntsager.
Læg stykker af burrata og skinke ovenpå. Top med frisk basilikum og lidt olie. Krydr med salt og peber, og servér straks.
Tip!
Kan du ikke få fingrene i den cremede burrataost, kan du sagtens bruge (bøffel)mozzarella i stedet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk