Bruschetta med gedeost og radiser
3. juli 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Sprøde brødskiver med lækker topping af gedeost, radiserer og mynte-chili-topping er perfekt som forret eller som makker til grillede grøntsager, rødt kød og en frisk salat.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens chilien, og hak den fint. Rør finthakket mynte og chili sammen med gedeosten.
Tænd ovnen på 180°.
Skær flute i tynde skiver, pensl dem med olie, og rist dem sprøde i ovnen i 6 minutter.
Fordel mynte-chili-toppingen på de varme brødskiver, og sæt dem tilbage i ovnen i yderligere 5 minutter.
Rens og snit radiserne fint, og fordel dem på brødet, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk