Bruschetta med figen, mascarpone og honning
17. september 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Aller Media
En sprød bruschetta er den perfekte snack til et godt glas vin eller en boblende velkomstdrink, og så tager de ikke mange minutter at lave.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær brødet i skiver, og rist dem. Smør mascarpone på brødskiverne, når de er kølet lidt af.
Skær fignerne i tynde skiver på tværs, og læg et par figenskiver på hver brødskive.
Dryp flydende honning over, hak mandlerne fint, og drys dem over.
Pynt med frisk citronmelisse.
Servér de små toast som en frisk og let dessert, eller til eftermiddagskaffen. Servér med ekstra honning til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk