Bruschetta med ferskner og citronricotta

31. august 2023 af .

Foto: columbus leth

Sæt de smukke bruschetta på morgenbordet, og drys med masser af friske basilikumblade, der giver lidt kant.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist brødet i lidt olie og smør på en pande, til det er sprødt og gyldent.
Rør ricotta med fintrevet citronskal, citronsaft og honning i en skål.
Skyl fersknerne, og skær dem i både. Kassér stenene.
Steg ferskenbådene let i olie og smør på en pande i 1 minut. Krydr med salt, tilsæt honning, og lad det bruse op.
Smør det ristede brød med citronricotta, top med ferskner og basilikumblade, og dryp med honning og lidt fintrevet citronskal. Krydr med peber, og servér straks.

Tip!

Servér brødende som velkomst, forret, natmad eller endda som afslutning på et måltid - som en mellemting imellem ost og dessert.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar