Bruschetta med ferskner og citronricotta
31. august 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: columbus leth
Sæt de smukke bruschetta på morgenbordet, og drys med masser af friske basilikumblade, der giver lidt kant.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist brødet i lidt olie og smør på en pande, til det er sprødt og gyldent.
Rør ricotta med fintrevet citronskal, citronsaft og honning i en skål.
Skyl fersknerne, og skær dem i både. Kassér stenene.
Steg ferskenbådene let i olie og smør på en pande i 1 minut. Krydr med salt, tilsæt honning, og lad det bruse op.
Smør det ristede brød med citronricotta, top med ferskner og basilikumblade, og dryp med honning og lidt fintrevet citronskal. Krydr med peber, og servér straks.
Tip!
Servér brødende som velkomst, forret, natmad eller endda som afslutning på et måltid - som en mellemting imellem ost og dessert.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk