Bruschetta med bagte tomater
29. november 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den klassiske italienske forret går man ikke galt i byen med. Servér den som forret med en god rødvin og måske en dejlig skinke.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 125°. Skyl tomaterne, og læg dem i et ovnfast fad. Dryp olie over, krydr med salt og peber, og bag dem i 30 minutter.
Skær flute i skiver, og grill dem på en grillpande (eller en grill),til de er sprøde og har grillstriber. Når de er vendt første gang, lægger du mozzarellaskiver på, så osten smelter.
Fordel de bagte tomaterne hen over, og krydr med salt og peber. Top med basilikum.
Tip!
Det ser flot ud at lade stilken blive siddende på tomaterne, når de bliver bagt, men du skal selvfølgelig ikke spise den.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk