Bruschetta med bacon og kantareller

26. januar 2022 af .

Foto: Peter Kam

Uanset om du har fundet årets svampehøst i skoven eller supermarkedet, smager de fremragende sammen med bacon og persille på toppen af en skive ristet surdejsbrød.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær brødet i skiver, og pensl det med olivenolie. Steg brødet gyldent på begge sider på en pande.
Pil hvidløg, og riv det fint. Skyl citronen, og riv skallen fint. Skyl purløg, og hak det fint. Rør hvidløg, citronskal, purløg og flødeost sammen i en skål.
Smag cremen til med salt og peber, og smør den på brødet. Skær bacon i mindre stykker, og steg det sprødt på en pande. Læg bacon på et fedtsugende papir.
Rens kantarellerne, og skær dem i mindre stykker. Steg dem i baconfedtet på panden i ca. 4 minutter. Tilsæt evt. lidt ekstra smør eller olie, hvis panden er for tør.
Skyl persillen, og hak den fint. Riv parmesan. Placér kantareller og bacon på toppen af hver skive brød. Drys med persille og parmesan, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar