Bruschetta med auberginefyld
16. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Sprødt brød, bløde auberginetern og cremet feta. De her bruschetta smager dejligt både på tapasbordet og som en lille forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl auberginerne, og skær dem i grove tern.
Vend auberginerne med ⅔ af olien og salt og peber. Rist dem gyldne på en sauterepande i 5-10 minutter.
Dryp brødene med resten af olien, drys med salt og rist dem gyldne på begge sider på en pande.
Vend auberginerne med smuldret feta, og anret på brød.
Pynt med hakkede pistacienødder.
Tip!
Nyd som snack eller tilbehør til f.eks. lam eller krydret mad.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk