Bruschetta med asparges og stracciatella
25. maj 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: RIkke Westesen
Stracciatella er en cremet flødemozzarella, der er nem at lave selv. Nyd den med asparges og grillet brød og et par dråber god, kraftig olivenolie.
Bemærk
Trækketid: 2 timer, evt. natten over.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv osten i strimler - du kan nemt følge ostens struktur. Læg strimlerne i en skål, hæld fløde over, og sæt på køl i mindst 2 timer, evt. natten over.
Rør stracciatellaen sammen inden servering, og smag den til med fintrevet citronskal, salt og peber.
Dryp brødet med en smule olie, og grill det på havegrillen eller grillpande. Gnid brødet med pillet hvidløg, og krydr med salt.
Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og kassér den. Damp aspargesene i en pande med 1-2 cm kogende, saltet vand med en smørklat i ½-1 minut. Afdryp.
Anret asparges, stracciatella og plukket basilikum på grillet brød. Dryp med olie, krydr med peber, og servér straks.
Tip!
FORSLAG TIL INTRO
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk