Bruschetta med artiskoktapenade og parmaskinke
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Buschetta kan sagtens serveres med andet end tomat. Her går den salte parmaskinke eminent sammen med den cremede og let syrlige artiskoktapenade.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld vandet fra artiskokhjerterne, og blend dem i en minihakker.
Nip basilikumbladene fra halvdelen af stilkene, og hak dem groft.
Kom hakket basilikum, hvidløg, olie og balsamico i minihakkeren, og blend det sammen med artiskokmassen, til det får en ensartet konsistens. Smag til med salt og peber.
Rist brødet.
Smør brødet med artiskoktapenade, og læg parmaskinke ovenpå. Pynt med resten af basilikumbladene.
Tip!
I stedet for selv at lave artiskoktapenade kan du købe dig til forskellige tapenader eller salsaer, som kan bruges efter samme princip.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk