Bruschetta med ærter og mynte
3. november 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Ærter og mynte er gode venner i køkkenet, og i disse bruschetta kommer begge dele virkelig til sin ret. Servér dem til en let sommerfrokost eller som en lækker forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær baguetten i skiver.
Pres hvidløgsfeddet i smørret, og smør brødskiverne.
Steg brødskiverne i 1 minut på hver side, og lad dem køle af.
Skyl ærterne i vand, indtil de er tøet op. Blend ærter, cremefraiche, citronskal og citronsaft groft.
Smuldr fetaen, og hak halvdelen af mynten. Vend feta og mynte i blandingen, og smag den til med salt og peber.
Fordel blandingen på toppen af brødskiverne. Pynt brødet med friske mynteblade, og servér dem straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk