Bruschetta med ærtepesto og lufttørret skinke

22. juni 2022 af .

Foto: Peter Kam

En sprød hapser er altid lækkert at starte en god middag med. Her i form af antipasto af italiensk afstamning bestående af grillet brød med lufttørret skinke, ærtepesto og friske ærteskud.

Ingredienser

Sådan gør du

Optø ærterne, hvis de er frosne.
Blend ærter, parmesan, ærteskud, mynteblade og olivenolie i en hurtighakker til en grov pesto.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Skær flutet i 8 skiver, og rist dem sprøde. Smør brødet med pesto, og læg skiver af lufttørret skinke ovenpå.
Pynt med høvlet parmesan og friske ærteskud.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar