Bruschetta med ærtepesto og lufttørret skinke
22. juni 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
En sprød hapser er altid lækkert at starte en god middag med. Her i form af antipasto af italiensk afstamning bestående af grillet brød med lufttørret skinke, ærtepesto og friske ærteskud.
Ingredienser
Sådan gør du
Optø ærterne, hvis de er frosne.
Blend ærter, parmesan, ærteskud, mynteblade og olivenolie i en hurtighakker til en grov pesto.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Skær flutet i 8 skiver, og rist dem sprøde. Smør brødet med pesto, og læg skiver af lufttørret skinke ovenpå.
Pynt med høvlet parmesan og friske ærteskud.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk