Brunsvigerkagemand eller -dame

Når der skal kagemand (m/k) på bordet, er brunsvigeren en klassiker. For at beholde fyldet på kagen, når den begynder at hæve, er det letteste at bage kagen i ovnens store bradepande (eller en anden bradepande med 3-4 cm høje kanter), og derefter skære den til.

Brunsvigerkagemand eller -dame
0-30 min.

(0)

March 17, 2023 af Line Holt NielsenFoto: Maria Fabricius Tegner
Bemærk:Hæve- og bagetid i alt: Ca. 2 timer.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

En brunsviger skal helst serveres så friskbagt som muligt. Til gengæld kan du lave kagen klar dagen i forvejen og koldhæve den natten over, så den bare skal bages og pyntes på dagen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'