Brunkage-is

2. december 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Der er smæk på julesmagen i denne cremede flødeis, der er oplagt at servere for dine jule- eller adventsgæster.

Bemærk
Frysertid: Mindst 8 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggeblommer, flormelis, vaniljepulver og salt sammen i en skål med en elpisker, til det er hvidt og skummende.
Pisk fløde og kanel til let skum i en anden skål med en elpisker. Vend flødeskummet sammen med æggesnapsen med en dejskraber.
Knus brunkagerne, så der bliver både fine og grove krummer. Tag lidt krummer fra til pynt.
Vend brunkagekrummerne i iscremen, og hæld isen i en fryseegnet beholder. Drys de gemte krummer på toppen. Sæt isen i fryseren i mindst 8 timer.
Skræl appelsinerne, og skær dem i tynde skiver. Hak de brændte mandler groft. Anret appelsiner og brunkage-is i skåle, og drys med brændte mandler. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar