Brunede kartofler med valnødder

Brunede kartofler hører sig til på julebordet. Tør du udfordre dine gæster lidt, er det knasende lækkert at komme lidt valnødder i de brunede kartofler.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, og pil dem.
Drys sukker på en varm pande, og lad det smelte ved svag varme.
Når sukkeret er smeltet og lysebrunt, tilsættes honning og smør.
Tilsæt kartoflerne, evt. ad flere omgange, så de tager farve hele vejen rundt. Rør i kartoflerne med jævne mellemrum i ca. 5 minutter.
Hak valnødderne, og vend dem i kartoflerne. Hold de brunede kartofler lune i ovnen ved ca. 80°.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
21. november 2018 af .

Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar