Brunede kartofler med honning
13. oktober 2022
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Brunede kartofler er en sand klassiker på julebordet. I denne version får sukker og smør i panden selskab af honning, som giver kartoflerne et sødt lille tvist.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog og pil kartoflerne i en gryde.
Varm sukker på en stor pande ved middel varme, indtil det er smeltet. Tilsæt honning og smør, og lad det bruse op i panden.
Tilsæt kartoflerne. Tilsæt dem ad flere omgange, hvis de ikke kan være i panden sammen.
Brun kartoflerne i ca. 10 minutter. Rør jævnligt i kartoflerne.
Tænd ovnen på 80°. Hold kartoflerne lune i ovnen indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk