Brunede kartofler med honning

13. oktober 2022 af .

Foto: Skovdal Nordic

Brunede kartofler er en sand klassiker på julebordet. I denne version får sukker og smør i panden selskab af honning, som giver kartoflerne et sødt lille tvist.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog og pil kartoflerne i en gryde.
Varm sukker på en stor pande ved middel varme, indtil det er smeltet. Tilsæt honning og smør, og lad det bruse op i panden.
Tilsæt kartoflerne. Tilsæt dem ad flere omgange, hvis de ikke kan være i panden sammen.
Brun kartoflerne i ca. 10 minutter. Rør jævnligt i kartoflerne.
Tænd ovnen på 80°. Hold kartoflerne lune i ovnen indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar