Brunchburger med oksekødspølser og røræg
16. december 2019
af
Kristine Høeg.
Foto: Line Falck
Servér de vanvittigt lækre brunchburgere med røræg og avocado som på en ægte amerikansk diner med en ordentlig balje sort kaffe til – og så kan I jo overveje, om I også skal have milkshake til dessert, hvis der ellers er plads i maverne.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær tomaterne igennem på tværs, og krydr snitfladerne med timian, paprika, salt og peber. Steg dem møre og gyldne i olivenolie på en mediumvarm pande.
Skær oksepølserne næsten helt igennem. De skal lige hænge sammen som en sommerfugl. Steg dem sprøde på begge sider i smeltet smør på en pande.
Hæld ahornsirup over pølserne, lige inden de er færdige på panden, og vend dem lidt rundt, så de lige karamelliserer. Pas på, de ikke bliver branket. Sæt dem til side.
Pisk æggene let sammen, og steg dem til blød røræg på en pande. Skær avocadoen i tynde skiver.
Lun burgerbollerne. Fyld dem med pølser, røræg, avocado og stegte tomater, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Opskrift til de bedste røræg