Brunch-æg i kokotte
15. juli 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Kombinér stegte svampe, cherrytomater, æg og mozzarella, og bag det hele i små kokotter i ovnen – så har du nem brunch, der smager helt forrygende!
Ingredienser
Udstyr
4 kokotter eller små ovnfaste skåle
Sådan gør du
Varm ovnen op til 180°. Rens svampene, og skær dem i mindre stykker.
Rist dem på panden i smør, og drys dem med salt og peber. Halvér tomaterne.
Smør ovnfaste skåle eller kokotter med smør, fordel svampe og tomater i skålene, og drys hakkede krydderurter på.
Slå et æg ud i hver skål, og drys revet ost på.
Bag kokotterne i ovnen i 12-15 minutter. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Har du prøvet: Vores bedste brunch pandekager