Brunch-æg i kokotte

15. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Kombinér stegte svampe, cherrytomater, æg og mozzarella, og bag det hele i små kokotter i ovnen – så har du nem brunch, der smager helt forrygende!

Ingredienser

Udstyr

4 kokotter eller små ovnfaste skåle

Sådan gør du

Varm ovnen op til 180°. Rens svampene, og skær dem i mindre stykker.
Rist dem på panden i smør, og drys dem med salt og peber. Halvér tomaterne.
Smør ovnfaste skåle eller kokotter med smør, fordel svampe og tomater i skålene, og drys hakkede krydderurter på.
Slå et æg ud i hver skål, og drys revet ost på.
Bag kokotterne i ovnen i 12-15 minutter. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar