Brun sauce

En klassisk brun sauce, som vor mormor lavede den, selvfølgelig med fløde. Du behøver ikke mere end 5 ingredienser for at lave den perfekte sauce, du kan servere til en steg, frikadeller og meget andet.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog bouillon og mælk op. Hvis du laver en steg eller lignende, kan du hælde væsken i fadet, så den tager smag fra kødet – si væsken over i en gryde.
Tilsæt fløde, og kog op.
Kog saucen ved middel varme og under omrøring i 5 minutter.
Giv den en flot brun farve med madlavningskulør.
Smag til med ribsgelé, salt og peber. Hold saucen varm indtil severing.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
29. september 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar