Brownievafler med is og karamelsauce

Hvad foretrækker du: brownie eller friskbagte vafler? Eller begge dele i en uovertruffen kombination? Her har brownievaflerne fået selskab af vaniljeis, karamelsauce og flødeskum, men mindre kan selvfølgelig også gøre det.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak chokoladen groft. Smelt halvdelen af chokoladen sammen med smørret i en varmefast skål over vandbad. Bland den anden halvdel af chokoladen i, og rør, indtil blandingen er jævn og ensartet.
Bland mel, sukker, kakao og bagepulver i en skål. Pisk æggene sammen med en elpisker i en anden stor skål, og pisk melblandingen i æggemassen lidt ad gangen. Rør til sidst den flydende chokolade blandingen i dejen med en ske.
Varm vaffeljernet op. Pensl det med smør, hæld dej på, og bag hver vaffel i 4-6 minutter.
Anret de friskbagte vafler med vaniljeis, karamelsauce, flødeskum og kagekrymmel.

Tip!

Du kan smelte chokoladen i mikrobølgeovnen i stedet for over vandbad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Fabian Bjork

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar