Browniekugler med Baileys på pind
1. juni 2018
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Columbus Leth
Tryl en snasket brownie om til de lækreste Baileys-kugler. Så har du perfekte godter til enhver lejlighed.
Bemærk
Hviletid, brownie: 2 timer, gerne natten over. Hviletid, browniekugler: 1 time.
Ingredienser
Udstyr
en lille springform, 20 cm i diameter
træspyd
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°.
Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad.
Pisk æg og sukker let sammen, og vend chokoladeblandingen i. Rør mel, kakao og salt i.
Hæld dejen i en smurt springform, og bag brownien i ovnen i ca. 25 minutter. Lad den sætte sig i køleskabet i 2 timer eller gerne natten over.
Bræk brownien i mindre stykker, og pisk browniestykker og Baileys sammen i en skål. Stil skålen i køleskabet i 1 time, så dejen bliver kold og fast.
Form små kugler af dejen, og stik et træspyd i hver.
Smelt chokolade i en skål over vandbad. Dyp kuglerne i chokoladen. Rul dem i fx frysetørrede bær, hakket chokolade og krymmel.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk