Brownie med pistacienødder og appelsin
15. september 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Knasende pistacienødder og frisk appelsinsmag gør denne brownie til noget helt særligt. Servér den gerne til en kop sort kaffe, og mærk den lækre chokoladesmag.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Smelt smørret i en gryde.
Pisk æg og sukker luftigt, og vend det smeltede smør i blandingen.
Bland hvedemel, kakao, vaniljesukker og salt, og vend det i dejen.
Hak pistacienødderne, og riv appelsinskallen. Vend nødder og skal i dejen.
Beklæd et ovnfast fad med bagepapir, ca. 20x30 cm, og hæld dejen i formen.
Bag kagen i ovnen i ca. 20 minutter. Lad kage afkøle i formen.
Drys flormelis over kagen, og servér den.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk