Brownie med peanuts og skumfiduser
21. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Brownie med peanuts og skumfiduser er den perfekte kombination af sødt og salt. Den er nem at bage og smager helt fantastisk. Et sikkert hit til kagedag!
Ingredienser
Sådan gør du
Hak chokoladen. Smelt smørret i en gryde, tilsæt chokoladen og smelt det under omrøring.
Pisk æg og sukker luftigt og skummende.
Sigt hvedemelet i dejen, og rør det sammen med chokoladesmørret.
Hæld dejen i en lille smurt bradepande, ca. 18 x 25 cm.
Drys kagen med en blanding af karameller, peanuts og skumfiduser, og bag den ved 150° i ca. 35 minutter.
Lad kagen blive helt kold inden servering, og sæt den gerne i køleskabet.
Tip!
Kagen kan sagtens fryses og fx serveres med en klat vaniljeis.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk