Brownie med kokostopping

4. august 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Har du nogensinde overvejet, hvordan resultatet vil smage, hvis du kombinerer en brownie med en drømmekage? Her finder du svaret. En lækker, svampet chokoladekage med et sødt lag kokostopping. Haps!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Smelt smørret ved lav varme.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftigt, og vend smørret i blandingen.
Bland salt, kakao og mel, og pisk det sammen med de øvrige ingredienser.
Hæld dejen i en springform eller et ovnfast fad, ca. 20 x 30 cm i diameter.
Bag kagen i ovnen i ca. 15 minutter.
Bland alle ingredienserne i en gryde, og varm indholdet op.
Rør rundt, så ingredienserne smelter sammen. Lad indholdet simre i 5 minutter.
Hæld kokoscremen over chokoladekagen, når den har bagt i 15 minutter.
Lad derefter kagen bage i ovnen i yderligere 10 minutter, eller til kokostoppingen er blevet let gylden. Lad kagen køle af inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar