Brownie med karamelganache og peanuts

Brownien er utrolig saftig og bliver kun endnu bedre af den bløde karamelchokolade-ganache på toppen.

Brownie med karamelganache og peanuts
0-30 min.

(0)

May 15, 2025 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Afkøling: Mindst 4 timer (gerne til næste dag).

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 springform, 20 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Karamelchokolade er en karamelliseret hvid chokolade, der smager af smør og saltkaramel. Fås f.eks. som ”Dulcey” fra Valrhona, ”Amber” fra Summerbird eller som ”Hvide chokoladeknapper med karamel” fra Odense Marcipan.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'