Brownie med karamelcreme og bær
12. december 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Nogle kager er en ren drøm, og denne chokoladetætte brownie med valnødder og fuldfed flødecreme med karamelsmag giver stof til mange søde drømme. Pynt den med friske bær og nyd den sammen med dem, du allerbedst kan lide.
Ingredienser
Udstyr
1 springform, ca. 20 cm i diameter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Smelt chokolade og smør i en gryde. Pisk sukker og æg luftigt, og tilsæt den let afkølede chokoladeblanding.
Rør mel, salt og kakao sammen. Sigt melblandingen i æggesnapsen, og fold dejen sammen. Vend valnødderne i, og hæld dejen i en smurt springform.
Bag brownien i 25-30 minutter. Lad den køle helt.
Pisk fløden stiv, og vend den karamelliserede mælk i. Smør cremen ud på den afkølede kage, og pynt med friske bær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk