Brownie med karamelcreme og bær

12. december 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Nogle kager er en ren drøm, og denne chokoladetætte brownie med valnødder og fuldfed flødecreme med karamelsmag giver stof til mange søde drømme. Pynt den med friske bær og nyd den sammen med dem, du allerbedst kan lide.

Ingredienser

Udstyr

1 springform, ca. 20 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Smelt chokolade og smør i en gryde. Pisk sukker og æg luftigt, og tilsæt den let afkølede chokoladeblanding.
Rør mel, salt og kakao sammen. Sigt melblandingen i æggesnapsen, og fold dejen sammen. Vend valnødderne i, og hæld dejen i en smurt springform.
Bag brownien i 25-30 minutter. Lad den køle helt.
Pisk fløden stiv, og vend den karamelliserede mælk i. Smør cremen ud på den afkølede kage, og pynt med friske bær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar