Brownie med hvid chokolade
1. november 2020
af
Anne Moltke Dahl.
Foto: Anne Moltke Dahl
Hvem elsker ikke en god og intens brownie med stykker af hvid chokolade? Denne opskrift er helt perfekt til alle med en forkærlighed for den mørke chokoladekage.
Bemærk
Brownien skal helst bages dagen før, så den har tid til at sætte sig, og den kan også holde sig lækker i flere dage, hvis den står i køleskabet.
Ingredienser
Udstyr
en kvadratisk bageform, 22 x 22 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180º.
Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tilsæt hakket mørk chokolade, og lad den smelte.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk mel, æg, sukker, vaniljekorn og salt sammen med en elpisker til en luftig masse. Tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring.
Hak den hvide chokolade, og vend den i dejen.
Fordel dejen i en bageform foret med bagepapir. Bag brownien i ovnen i 25 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk