Brownie med hvid chokolade

Hvem elsker ikke en god og intens brownie med stykker af hvid chokolade? Denne opskrift er helt perfekt til alle med en forkærlighed for den mørke chokoladekage.

Bemærk
Brownien skal helst bages dagen før, så den har tid til at sætte sig, og den kan også holde sig lækker i flere dage, hvis den står i køleskabet.

Ingredienser

Udstyr

en kvadratisk bageform, 22 x 22 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180º.
Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tilsæt hakket mørk chokolade, og lad den smelte.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk mel, æg, sukker, vaniljekorn og salt sammen med en elpisker til en luftig masse. Tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring.
Hak den hvide chokolade, og vend den i dejen.
Fordel dejen i en bageform foret med bagepapir. Bag brownien i ovnen i 25 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
15. oktober 2018 af .

Foto: Anne Moltke Dahl

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar