Brownie med Ferrero Rocher
25. januar 2019
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Colombus Leth
De knasende lækre nøddechokoladekugler er bagt ind i kagen i hel figur og afsløres først, når brownien skæres ud i små firkanter. En dejlig overraskelse, vil vi mene!
Bemærk
Afkøling: Mindst 6 timer.
Ingredienser
Udstyr
1 lille firkantet bageform, ca. 22 x 22 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°, og beklæd bageformen med bagepapir.
Hak chokoladen groft, og smelt chokolade og smør sammen i en skål over vandbad.
Pisk æg, sukker og brun farin let sammen i en skål med en elpisker. Rør den smeltede chokolademasse i med en ske. Sigt mel og salt i dejen, tilsæt kaffe, og rør det hele sammen.
Fordel dejen i bageformen, og læg hele Ferrero Rocher-kugler ned i dejen med ens afstand imellem. Drys med hakkede hasselnødder.
Bag brownien i ovnen i 25 minutter, til den er fast, men stadig blød i midten.
Lad kagen køle af i formen placeret på en rist, og sæt den herefter på køl i mindst 6 timer eller til næste dag, til den er helt kold.
Skær brownien ud i firkantede stykker lige før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk