Brownie med Ferrero Rocher

25. januar 2019 af .

Foto: Colombus Leth

De knasende lækre nøddechokoladekugler er bagt ind i kagen i hel figur og afsløres først, når brownien skæres ud i små firkanter. En dejlig overraskelse, vil vi mene!

Bemærk
Afkøling: Mindst 6 timer.

Ingredienser

Udstyr

1 lille firkantet bageform, ca. 22 x 22 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°, og beklæd bageformen med bagepapir.
Hak chokoladen groft, og smelt chokolade og smør sammen i en skål over vandbad.
Pisk æg, sukker og brun farin let sammen i en skål med en elpisker. Rør den smeltede chokolademasse i med en ske. Sigt mel og salt i dejen, tilsæt kaffe, og rør det hele sammen.
Fordel dejen i bageformen, og læg hele Ferrero Rocher-kugler ned i dejen med ens afstand imellem. Drys med hakkede hasselnødder.
Bag brownien i ovnen i 25 minutter, til den er fast, men stadig blød i midten.
Lad kagen køle af i formen placeret på en rist, og sæt den herefter på køl i mindst 6 timer eller til næste dag, til den er helt kold.
Skær brownien ud i firkantede stykker lige før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar