Brownie med dumle
10. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Martin Tanggaard
Der er ikke noget bedre end at gumle på Dumle! Især når man støder på små stykker af dem i en intens brownie som denne.
Ingredienser
Udstyr
en bradepande, ca. 15 x 20 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 170°. Smelt smørret. Pisk æg og farin sammen med en elpisker i en skål, og rør smørret i.
Bland mel, kakao og bagepulver i en anden skål, og vend det i æggemassen, lidt ad gangen.
Hak Dumle groft, vend dem i dejen, og fordel dejen i den smurte bradepande. Hak hasselnødderne, og drys dem på kagen.
Bag den i ovnen i 20-25 minutter, og stik en skarp kniv i midten af den for at se, om den er færdigbagt (der må dog gerne hænge lidt dej ved, så du får en tæt og fugtig brownie).
Afkøl kagen, og skær den i små firkanter før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk