Brownie med chokoladesauce

En klistret brownie med lun chokoladesauce og knasende nødder og flagesalt på toppen – så kan man næsten ikke fylde mere nydelse på!

Brownie med chokoladesauce
0-30 min.

(2)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en firkantet bageform, ca. 18 x 28 cm

Sådan gør du

Tip!

I stedet for at hælde chokoladesaucen ud over brownien, kan den smøres oven på kagen i et jævnt lag. Sæt brownien med chokoladesauce på køl i 1-2 timer, til chokoladesaucen har sat sig, og skær den herefter ud i pæne firkanter. Servér evt. kagen med vaniljeis og friske bær, så udgør den en fantastisk dessert.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'