Annonce

Brownie med californiske rosiner og mørk rom

27. juli 2020 af Annonce.

Foto: Annonce

Ingredienser

Udstyr

1 bradepande 15 x 20 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175° varmluft.
Hæld rom over rosinerne, og lad dem stå og trække, mens dejen samles.
Pisk æg og sukker sammen.
Skær smør og chokolade i mindre stykker, og smelt det over et vandbad. Stil det til side.
Tilsæt smeltet smør og chokolade i æggemassen.
Tilsæt bagepulver, kakao og mel, pisk sammen. Vend derefter rosinerne i dejen.
Hæld dejen i en bradepande med bagepapir. Bag kagen i ca. 30 minutter – stik en skarp kniv i midten af kagen for at se, om den er færdig, der må gerne hænge lidt dej ved.
Afkøl kagen, og del den i 16 små firkanter.

Tip!

Pynt evt. kagen med rød skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar