Brownie

23. maj 2022 af .

Foto: Maria Fabricius Tegner

Den her brownie er klassisk sej, tung, intens og absolut forrygende! Med den her grundopskrift lykkes din brownie hver gang – vi lover det!

Ingredienser

Udstyr

1 bradepande, ca. 20x25 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Hak chokoladen groft, og smelt den i en gryde ved svag varme sammen med smør.
Pisk æg og sukker, til sukkerkornene er opløste. Det skal ikke blive alt for luftigt, bare lige være ensartet i konsistensen. Vend chokoladeblandingen i.
Si mel, kakao og salt i dejen, og hæld den i en form beklædt med bagepapir. Bag den i ca. 25 minutter, så den stadig er svampet indeni.
Lad gerne kagen sætte sig til dagen efter, gerne på køl.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar