Brownie
23. maj 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Fabricius Tegner
Den her brownie er klassisk sej, tung, intens og absolut forrygende! Med den her grundopskrift lykkes din brownie hver gang – vi lover det!
Ingredienser
Udstyr
1 bradepande, ca. 20x25 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Hak chokoladen groft, og smelt den i en gryde ved svag varme sammen med smør.
Pisk æg og sukker, til sukkerkornene er opløste. Det skal ikke blive alt for luftigt, bare lige være ensartet i konsistensen. Vend chokoladeblandingen i.
Si mel, kakao og salt i dejen, og hæld den i en form beklædt med bagepapir. Bag den i ca. 25 minutter, så den stadig er svampet indeni.
Lad gerne kagen sætte sig til dagen efter, gerne på køl.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk