Brombærsyltetøj
8. september 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Hjemmelavet syltetøj smager altid lidt bedre end det, man finder i supermarkedet. Og så er det en bonus, at det hjemmelavede kan smagsættes ekstra kreativt. I den her version er der for eksempel ekstra gin, som giver brombærrene lækker smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog brombær, sukker og vaniljesukker i en gryde i 5 minutter.
Tilsæt gin, og rør rundt blandt bærrene. Mos evt. nogle af bærrene med bagsiden af en træske.
Fjern skummet på toppen af syltetøjet.
Hæld syltetøjet på rene glas.
Opbevar syltetøjet i køleskabet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på solbærsyltetøj