Brombærsyltetøj

8. september 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Hjemmelavet syltetøj smager altid lidt bedre end det, man finder i supermarkedet. Og så er det en bonus, at det hjemmelavede kan smagsættes ekstra kreativt. I den her version er der for eksempel ekstra gin, som giver brombærrene lækker smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog brombær, sukker og vaniljesukker i en gryde i 5 minutter.
Tilsæt gin, og rør rundt blandt bærrene. Mos evt. nogle af bærrene med bagsiden af en træske.
Fjern skummet på toppen af syltetøjet.
Hæld syltetøjet på rene glas.
Opbevar syltetøjet i køleskabet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar