Brombærsnaps med ingefær
4. september 2019
af
Rikke Larsen.
Foto: Tia Borgsmidt
En velkrydret snaps med en unik smag, der til perfektion balancerer det syrlige med det søde. Brug den forfriskende snaps som base i en velkomstdrink.
Bemærk
Trække- og lagringstid: Mindst 6 uger.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør brombærrene, og riv den friske ingefær fint.
Læg brombærene i et stort sylteglas med patentlåg eller skruelåg sammen med friskrevet ingefær og honning.
Hæld vodka i glasset, og luk låget til.
Stil glasset et mørkt sted, og lad det trække i 1-2 måneder ved stuetemperatur.
Filtrér brombærsnapsen gennem et kaffefilter, og lad flasken stå i yderligere 14 dage i et mørkt skab, til smagen er udviklet. Hvis snapsen er blevet for stærk, spæder du den op med mere vodka.
Tip!
Hvis du udelader ingefær, bliver snapsen mere som likør og kan serveres som en sød dessertvin.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk